Известие

Collapse
No announcement yet.

воден радиатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• воден радиатор

Колеги,търся воден радиатор за 164-ка ТД,1996г.Ако някой може да ми помогне,нека пише.
    Last edited by пачко; d.m.y г., 15:06. Основание: продължавам да търся

здрасти колега пусни темата в раздел купува,макар че и колегата mavrut турсеше безуспешно,разгледай неговата тема относно запушването.успех
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от пачко Покажи съобщение
      Колеги,търся воден радиатор за 164-ка ТД,1996г.Ако някой може да ми помогне,нека пише.
      Здрасти градски,

мога да ти кажа, че намирането на радиатор за 164 е почти мишън импосибъл.
      Де що има такива коли на части - първо радиаторите изчезват (от опит го казвам).

От бензинова няма да ти стане радиатора. Не си ли замислял варианта за ремонт???

Аз карам 100-тицата ми с лепен радиатор 3-та година и нямам ядове.

п.п.2 - измери диагонала, ширина, височина и разстоянието м/у чопките, които влизат в гредата и окрепват радиатора?
      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

от бензинова става да се преправи но трябва да и с 1 перка и лятото като загрее тоя големия мотор не знам дали ще има добро охлаждане, от моята бензинова която продавам на части един го взе за дизел, каза че го е преправил и си кара с него, само ,че не знам лятото как му е било
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          от бензинова става да се преправи но трябва да и с 1 перка и лятото като загрее тоя големия мотор не знам дали ще има добро охлаждане, от моята бензинова която продавам на части един го взе за дизел, каза че го е преправил и си кара с него, само ,че не знам лятото как му е било
          Козата си сака пръч!!!То затова ВМ двигателите,монтирани на джипки дава по-често дефекти.Не им едостатъчно охлаждането!На Нисенс няма ли внос?То че ще е към 350-500лв,там някъде ще е,ама сигурно ще се намери.
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Абе върти ми се в главата, че като търсих за моята на Стамболийски имаха за суперка и дизелова.
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              Козата си сака пръч!!!То затова ВМ двигателите,монтирани на джипки дава по-често дефекти.Не им едостатъчно охлаждането!На Нисенс няма ли внос?То че ще е към 350-500лв,там някъде ще е,ама сигурно ще се намери.
              именно, аз за тва си взимам части който са пройзведени точно за 164, датчика за маслото ставал от лада , още не знам си кво ставало от бмв и такива п*тки майни, нали караш алфа, трябва да имаш пари да си позволиш части за АЛФА не от някви измислени макри да побългаряваш.

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                именно, аз за тва си взимам части който са пройзведени точно за 164, датчика за маслото ставал от лада , още не знам си кво ставало от бмв и такива п*тки майни, нали караш алфа, трябва да имаш пари да си позволиш части за АЛФА не от някви измислени макри да побългаряваш.
                Алоооу,това с датчика от лада май аз го направих,нешо имаш да кажеш ли?Вече 7 години работи,а струваше 6лв А и това от БМВ което става ми изглежда познато.Аз съм писал,че става от Бмв.Ами като си бизнесмен и имаш пари за част от 200лв,аз си взимам същата част за 70лв. И то ЛЕМФЬОРДЕР.Така,че алфата си е моя и каквито искам п..ки майни ще слагам по нея.
                Last edited by virusalfa; d.m.y г., 23:12.
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Бе то извън темата и аз съм с такъв вече 3 години ама Bobi проведе научен експеримент и доказа с тенически средства ,че мааалко лъже руския .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Бе то извън темата и аз съм с такъв вече 3 години ама Bobi проведе научен експеримент и доказа с тенически средства ,че мааалко лъже руския .
                    Ооо,точно обратното е.
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ооо,точно обратното е.
                      Прав е бат Митко. лададжийския май е по-точен.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Алоооу,това с датчика от лада май аз го направих,нешо имаш да кажеш ли?Вече 7 години работи,а струваше 6лв А и това от БМВ което става ми изглежда познато.Аз съм писал,че става от Бмв.Ами като си бизнесмен и имаш пари за част от 200лв,аз си взимам същата част за 70лв. И то ЛЕМФЬОРДЕР.Така,че алфата си е моя и каквито искам п..ки майни ще слагам по нея.
                        бе не съм бизнесмен ама като се купува част се купува нова или втора ръка за тая кола, нека ти показа с ладовия датчик, аз не искам да си прая експерименти, бях се навил по едно време но се отказах, слагаи си ако искаш и от трабант части, не ми дреме

Comment

Първоначално публикувано от пачко Покажи съобщение
                          Пачо, пиши на acko88 - Киро - той има радиатор от 2-0 В6 турбо.
                          Те тоя радиатор ще ти свърши работа и няма да имаш ядове с охлаждането!!!

п.п Радиатора съм го гледал и мога да ти кажа, че е мтого добър!
                          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Working...
                          X